På denna sida kommer det att handla om information för alla de som röker och då i hänseende till de som väljer den klassiska pipan för att få sin del av det nikotin de har ett sugande behov av. Med anledning av att så många idag har insett det intressanta och spännande med att röka pipa, så har vi här skapat en hel sida på nätet med artiklar, texter och inlägg rörande just denna form av rökning. På så sätt kommer alla ni som vill att kunna ta del av denna information att bilda er egen uppfattning och kanske även få nya kunskaper inom konsten att röka pipa.

Inom området piprökning finns det massor av olika frågor. Den största av den alla kanske är varför så många väljer att röka på detta sätt, när det är så mycket enklare att bara röka vanliga cigaretter. Detta handlar naturligtvis om mycket historiska händelser, samt även att det anses i många kretsar vara mera exklusivt och världsvant att röka pipa. En annan fråga som många gånger uppstår och som det diskuteras mycket om är om piprökning är hälsosammare än att röka vanliga cigaretter. Allt detta och mycket mera får du som vill reda på genom att ta del av den information som ges på denna hemsida.

Vi som skapat denna sida är en grupp människor som alla är rökare och som naturligtvis ägnar oss åt piprökning. Här har det länge varit ett mål att informera om denna typ av rökning. Från början var det meningen att det skulle bildas en klubb inom detta område, men detta blev det aldrig tid till. Då skapades istället denna sida i förhoppningen att andra ska finna det intressant att gå över till att röka pipa. Vem vet, om detta slår väl ut kanske det kommer att bli en liten klubb i framtiden i alla fall. Där vi alla sitter med våra pipor i högsta hugg och ljuger vidare för varandra.